Aveiro Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji 120g

77 

Ručně zpracovávané Ventresca filety z tuňáka pruhovaného v olivovém oleji. Ventresca je nejkvalitnější a nejjemnějsí část tuňáka. Je jako svíčková u hovězího masa. Jde o naprostou delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je mnohem chutnější. Je šťavnatější, ale zároveň má křehkou strukturu. Maso pochází z tuňáka pruhovaného, který obsahuje mnohem méně rtuti a je tak pro lidský organismus zdravější a lépe stravitelnější. Díky tomu, že je naložen v olivovém oleji, udrží si vynikající kvalitu po velmi dlouhou dobu.

Dostupnost: 194 skladem

Cena dopravy:

Porovnat
Katalogové číslo: 06742 Kategorie: Štítek:

Popis

Aveiro Ventresca de Atum 120 g

Vlastnosti:

nejkvalitnější a nejjemnější maso z tuňáka pruhovaného
delikatesa, která obsahuje více tuku a díky tomu je chutnější a šťavnatější
naložen v kvalitním olivovém oleji
ruční výroba
z rodinné farmy s tradicí již od roku 1928
země půvdu: Portugalsko
Tabulka nutričních hodnot: 

100 g

Energetická hodnota
1214 kJ / 292 kcal

Tuky
21 g

– z toho nasycené mastné kyseliny
3,8 g

Sacharidy
0 g

– z toho cukry
0 g

Bílkoviny
25 g

Sůl
1,5 g
Složení:
Tuňák pruhovaný 70 %, voda 29 %, sůl.
Upozornění:
Uchovejte v suchu a mimo dosah přímého slunečního záření. Po otevření ihned spotřebujte.
Upozornění pro alergiky – obsahuje ryby.

Další informace

Značka

Hmotnost / objem